Sprog: Dansk

Om Petvita

Petvita er et mærke af foder til hunde og katte er resultatet af mange års forskning. De deler hverdagen med dyr, så vi tilbyde dig den bedste ernæringsmæssige løsninger.

Billede perfekt foder blev skabt år

Det har længe været på udkig efter til din elskede dyrefoder, som ville opfylde stillet af vores meget høje forventninger. Karma, hvis sammensætning ville kombinere alle de bedste produkter, der anvendes af producenter rundt om i verden.

Billede perfekt karma opstod år. Ved at teste forskellige produkter, på udkig efter fødevarer med højt indhold af kød og en klart defineret kilde til protein, holistisk karma, som er skabt på baggrund af kun naturlige ingredienser.

Vores kæledyr er kødædere, så det er vigtigt, at pet food ikke indeholder korn. Summen af ​​erfaringer og detaljerede forventninger førte os til at skabe mad, der opfylder fastsatte forventninger til alle ejere af tetrapoder som fastsat PETVITA.

Opskrift perfekt mad tilberedes, så det ikke indeholdt smagsforstærkere. Petvita indeholder kun naturlige smagsstoffer, så hunde og katte instinktivt tørster det.

Derudover erstattet kulhydrater, frugt og grøntsager med et lavt glykæmisk indeks. Høje GI fødevarer forårsage frigivelse af store mængder insulin. karma Petvita har derfor valgt ingredienser til at klappe tilstrækkeligt ernæret og ikke i fare for fedme.

Ideel mad indeholder ikke kunstige ingredienser. Karma Petvita er en glimrende kilde til protein, indeholder den højeste kvalitet naturlige antioxidanter, omega-3, zink, aminosyrer og naturlige præbiotika.

Meget vigtigt i fodre hunde og katte er blandt makronæringsstoffer calcium og fosfor. Prioriteten i skabelsen af ​​foder Petvita, er for os at bevare et passende forhold af calcium til fosfor.

At give dit kæledyr Karme Petvita, har du pewwność ikke du medbringe en ubalance mellem disse elementer, hvad det endelige resultat kunne være knogler, deres skrøbelighed, skørhed eller overdreven forkalkning, hvilket kunne hæmme væksten af ​​organismen.

Kama Petvita kan ikke sammenlignes med nogen anden producent af foder til hunde og katte. Vores mangfoldighed, kødindholdet op til 60%, virkelig friske, regionale råvarer leveret i deres naturlige form, perfekt afspejler sund kost af vores firbenede.

Avanceret procesteknologi, bidraget til at skabe en perfekt afbalanceret mad, som nåede et første sted i test smag.

.

P
Pure meat - only local sourced
E
Energy - for every day
T
Den højeste kvalitet. garanteret tilfredshed
V
Vitality. Life force
I
Immunity in each kibble
T
Totally natural. Only the finest ingredients
A
Det indeholder ingen tilsætningsstoffer - naturligt velsmagende

Perfekt afbalanceret korn-fri foder PETVITA er den bedste løsning til dit kæledyr

Foder PETVITA fordele

  • Produkt glutenfri
  • Støtte til fordøjelsessystemet
  • Forbedring af modstandsdygtigheden
  • Duften af dyrets krop
  • Indhold høj kød
  • Støtte til knogler og muskler
  • Omega 3 i 6 syre
  • Pels skinnende

Vælg den rigtige mad til dit kæledyr

Vi ved, hvor vigtigt er korrekt ernæring af vores firbenede venner. Vælg mad Petvita kun baseret på naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

Se mere